categories

Chi Neng Qigong

 

Miniworkshop Chi Neng Qigong

 

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die versterkend is voor lichaam en geest. Door middel van energiemanagement maak je je lichaam ontspannen en krachtig tegelijkertijd. De oefeningen werken door op mentaal, spiritueel en emotioneel vlak.

 

Dit resulteert in een beter concentratievermogen, emotionele balans en je zal stress eenvoudig de baas kunnen blijven. Je toegenomen levensenergie geeft een betere gezondheid en daarmee minder kans op ziektes.

 

Onze miniworkshop Chi Neng Qigong in de vrije natuur wordt gegeven door een gecertificeerd instructrice van het Chi Neng Institute in Nederland. Je krijgt eerst informatie over de achtergrond en theorie, vervolgens ga je aan de slag met de basisoefeningen. Je leert onder andere hoe je de energie (qi) door je hele lichaam kunt laten stromen. Je ervaart direct het krachtige effect hiervan. Verder doen we verschillende staande en bewegende oefeningen om kracht, zowel geestelijke als lichamelijke, te ontwikkelen en om innerlijke rust en kracht te vinden.

 

Als resultaat van deze oefeningen zal je het gevoel hebben de hele wereld aan te kunnen. Je gaat niet meer gebukt onder de emotionele en fysieke spanningen van alledag.

 

 

Bekijk foto's van de activiteiten

 

Tijdsduur

Ongeveer 1,5 uur.

 

Tip

Trek makkelijk zittende kleding aan.

 

 

Team en/of individuele componenten

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gezondheid
  • Natuurbeleving
  • Ontspanning en balans

 


Voorbeeldarrangementen

Deze workshop is Ideaal als start of onderbreking van uw teamuitje of teambuildingprogramma. Bekijk de voorbeeld-arrangementen waar Chi Neng Qigong onderdeel van is.

 

 

Meer weten over Chi Neng Qigong? Neem contact met ons op.