categories

Overzicht alle in- en outdoor activiteiten

Bamboe art

Met bamboestokken en elastiek aan de slag. Bouwen met bamboe doet een groot beroep op het samen- werkingsvermogen van de deelnemers. Door je creativiteit in te zetten vorm je niet alleen mooie, sterke en grote objecten, je werkt ook aan een hecht en creatief team! Lees meer over de mogelijkheden.

 

Blindenloop

Ontdek of u op uw collega's kunt bouwen en vertrouwen. Na een korte inleiding betreffende de veiligheidregels wordt een individu geblinddoekt en loodst een collega hem/haar door een circuit. Lees meer over de mogelijkheden.


Bodywalk

Bodywalk is een een groepsactiviteit bij uitstek, die een grotere energieboost geeft dan de sterkste kop koffie! Een goed begin van een teamdag dus, lees verder.

 

Bokvaren

De bok is een streekeigen open motorboot. Tijdens de vaartocht maak je van dichtbij kennis met de natuur en geschiedenis van het Reeuwijkse plassengebied.  Lees meer over de mogelijkheden.

 

Boogschieten met Compoundbogen

Na een korte inleiding wordt de techniek van het boogschieten besproken.Er wordt geschoten met zogenaamde Compound handbogen. Lees meer over de mogelijkheden van het boogschieten.

 

Fietstocht

Met behulp van een GPS fiets je met de groep door het Reeuwijkse Plassengebied. Onderweg staan er op verschillende locaties creatieve, fysieke of ingenieuze teamopdrachten te wachten. Lees verder.

 

GPS-tocht

Tijdens de tocht komt u met uw team voor diverse opdrachten te staan; handboogschieten, varen, schatkist zoeken, blindenloop, spinnenweb, schilderopdracht enz. Lees meer over mogelijkheden van struinen en vorsen met de GPS.

 

Jenga

Spanning, strategie en inzicht is nodig om de toren niet in jouw beurt te laten vallen! Lees verder!

 

Katapult schieten

Bij deze teamchallenge bouw je een grote katapult. Daarna probeert elk team het projectiel zover mogelijk weg te schieten.

 

Kickbicken met of zonder GPS

Steppen op een originele Kickbike is nieuw en innovatief. Uitstekend te combineren met onze GPS tochten. Onderweg zoek je de verborgen schat! Lees meer over de mogelijkheden van het steppen.

 

Kruiwagenrace

Een oer Hollandse poldersport. Veel hilariteit en bizarre situaties tijdens deze race. Lees meer over de mogelijkheden van de kruiwagenrace.

 

Landschap voor de lens

Kijk met een ander oog naar het landschap. Een workshop van Staatsbosbeheer die de digitale wereld combineert met natuur. Naast lekker buiten zijn, komen onder andere de onderwerpen compositie en perspectief aan bod. lees verder.


Mindfulness

Ervaar het effect op uw welbevinden van mindfulness in de natuur. Een welkome onderbreking tijdens uw teamuitje. lees verder.

 

Natuuronderhoud

Gewoon lekker fysiek bezig zijn en een frisse neus halen.Tegelijkertijd help je de natuur een handje. Lees verder.

 

Praamvaren

Met streekeigen roeibootjes "pramen" bekijk je de omgeving vanuit een geheel andere optiek. Met maximaal 10 personen per praam is het mogelijk om een "pramenrace" uit te voeren. Lees meer over de mogelijkheden van het praam varen.

 

Powerkiten

Vliegeren voor grote mensen! Moeder natuur daagt je uit! Laat je meevoeren door de elementen, voel de wind, de kracht en snelheid. Lees meer over de mogelijkheden van het powerkiten.

 

Reuze breinbrekers

Als team wordt je flink aan het denken gezet bij het oplossen van deze grote ludieke opdrachten. Lees meer over de breinbrekers.

 

 

Schilderworkshop

Verf, kwasten, en schildersezels staan ter beschikking voor teken- en schilderworkshops. Lees meer over de verschillende mogelijkheden van kunstzinnige creaties.

 

 

Sloepentocht met GPS

Met behulp van een GPS maakt je team een vaartocht over de Reeuwijkse Plassen in een sloep met electromotor (fluisterboot). Onderweg staan er op verschillende plekken verrassende teamopdrachten te wachten. Lees verder.

 

Spinnenweb

Probeer zo veel mogelijk leden van je team door de verschillende gaten van het web te krijgen. Lees meer over het spinnenweb.

 

Suppen

Suppen is een uitdagende en leuke watersport. Met je collega's of vrienden staand peddelend op een board genieten van de omgeving van het Reeuwijkse watergebied of op mooie (polder) plekken in het Groene Hart. Lees verder.

 

Trekzagen

Samenwerking en afstemming met je collega is noodzakelijk om tot het gewenste “zingende zaaggeluid” te komen. Lees verder.


Touwbrug

Het hele team moet een "besmette" rivier oversteken!. Lees meer over de touwbrug.

 

Touwtrekken

Een krachtmeting. Daag het andere team collega's uit!. Lees meer over het touwtrekken.

 

Vlot bouwen

Met het team ga je zelfstandig een stevig, drijvend vlot bouwen. Het vlot moet niet alleen snel gebouwd worden, het moet ook stevig genoeg zijn om alle teamleden een droge overtocht te bieden. Lees verder.

 

Wandelende A

De bedoeling is om in een zo kort mogelijke tijd de wandelende A over een traject te laten voortbewegen. Lees meer over de mogelijkheden van de wandelende A.

 

Zeilen op de Reeuwijkse plassen

Je hoeft geen zeilervaring te hebben. Wij leren je zeilen. Lees meer over zeilen in Reeuwijk.

 

 

Overzicht relax of stilte activiteiten in de natuur

 


Boogschieten met Longbows

Handboogschieten met een longbow is vooral een oefening voor lichaam en geest, het biedt mogelijkheden om te komen tot stabiliteitbalans en harmonie in jezelf. Meer informatie.

 

Chi Neng Qigong (mini workshop) in de natuur

Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die versterkend is voor lichaam en geest. Door middel van energiemanagement maak je je lichaam ontspannen en krachtig tegelijkertijd. Lees verder.

 

Mindfullness in de natuur

Ervaar het effect op uw welbevinden van mindfulness in de natuur. Een welkome onderbreking tijdens uw teamuitje. lees verder.

 

Stiltewandeling

Als we in stilte wandelen komen de zintuigen op scherp te staan. Daarom gaan wij de natuur in. De polders, bossen en wateren met hun geluiden, vogels en prachtig groen maken jouw stilte-ervaring compleet. Lees verder.

 

WKR

100 % aftrekbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo haalt u meer uit uw bedrijfsuitje


GroeneHartslag wil graag bijdragen aan een fitter Nederland. Eraan meewerken dat zoveel mogelijk mensen goed in hun vel zitten.


Zowel lichamelijk als geestelijk,

zowel privé als op het werk.Bewegen

+

Natuur =


Meer resultaat


Uit onderzoek blijkt dat bewegen in een natuuromgeving extra effectief is. Meer energie, meer uithoudingsvermogen, inspiratie.

Dit gaat u vaker doen!


Compenseer de vele uren die u en uw collega's zittend op kantoor en in de auto doorbrengen met een actief teamuitje.

 

Al onze activiteiten en arrangementen vinden plaats op de mooiste natuurlocaties van het Groene Hart. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Groen draagt bij aan mentaal en economische groei"