categories

Leef je uit met kunst

 

Schilderworkshop

Met z'n allen creatief bezig zijn met als resultaat één of meer schilderijen die je versteld doen staan!

 

Arrangement 1: Iedere deelnemer maakt een eigen schilderij

 

Iedereen kan schilderen. Met een steuntje in de rug van de begeleid(st)er van Groene Hartslag gaat elke deelnemer aan de slag met diverse schildermaterialen en technieken.

 

Ga voor de kleuren en schildertechniek die je het meest aanspreekt. Volg je intuïtie en je inspiratie totdat het resultaat er mag zijn! De begeleiding helpt je om zelf de weg te vinden naar je eigen, betoverende kunstwerk.

 

Arrangement 2 : Samen werken aan één groot schilderij

 

Een uniek arrangement waarbij de deelnemers samen een schilderij creëren op groot doek, dat is samengesteld uit een aantal kleinere schildersdoeken. Er wordt van tevoren een thema vastgesteld.

 

Aan het einde van de workshop worden de schildersdoeken samengevoegd en zal iedereen verrast staan van het fantastische, grote schilderij! Dit werk kan een prominente plaats krijgen binnen het bedrijf of kan een afscheidscadeau zijn als een collega weggaat.

 

Bekijk foto's van de schilderworkshops

 

Wensen?

Indien je vragen of speciale wensen hebt met betrekking tot deze workshop, neem contact met ons op.  Of dit nu gaat om de afwerking van de schilderijen, inspiratie voor de groep of het samenstellen van het perfecte teamuitje, wij denken met je mee. Wij maken graag een vrijblijvende offerte zodat je op een succesvolle groepsbijeenkomst kunt rekenen.

 

Voorbeeldarrangementen

Bekijk de voorbeeld-arrangementen waar de schilderworkshop onderdeel van is: zie creatieve arrangementen

 

 

 

Meer weten over de creatieve workshops? Neem contact met ons op.

De Schilderworkshop inzetten tbv teambuilding of veranderingsprocessen? Bekijk meer informatie .