categories

Wat zijn Groene Teamuitjes precies


Wij organiseren teamuitjes (maar ook bedrijfsuitjes, verenigingsuitjes, familie- of vriendenuitjes) in een groene omgeving. Het Groene Hart is onze standplaats, maar we rijden net zo gemakkelijk naar jouw wenslocatie. Zolang het er maar groen en natuurlijk is!

 

Teamspirit en fitheid staan bij ons voorop. Wij gaan hierin een stap verder dan de meeste aanbieders van teamactiviteiten. Onze activiteiten vragen een flinke dosis creativiteit, compassie en innovatie door samenwerking. Teamleden leren elkaar werkelijk beter kennen en ontdekken gaandeweg waar de kracht van iedere deelnemer ligt. Door die krachten te bundelen, wordt het team een winning team.

 

Positieve effecten

Wij streven ernaar optimaal te profiteren van de gunstige invloed van de natuur op ons welzijn. Daarom bieden wij zowel fysiek uitdagende outdoor- en natuuractiviteiten, als ook oefeningen voor de geest zoals stiltewandelingen en chi neng qigong.

 

Werknemers die lichamelijk en geestelijk fit zijn presteren beter op het werk. Ze zijn essentieel voor de bedrijfsresultaten én de harmonie binnen de organisatie. Nodig daarom je team uit om (opnieuw) kennis te maken met het groen in Nederland!

 

Arrangementen en programma’s

Je kunt zelf een programma samenstellen om zo het beste uit een teamdag te halen. We hebben ook aan een groot aantal programma’s samengesteld, kijk hiervoor bij Arrangementen.


Jaap de Vries

 

Jaap de Vries is de drijvende kracht achter GroeneTeamuitjes. Hij is traineranalytisch coach en therapeutmaar ook groot liefhebber van outdoor- en watersport. Hij begeleidt al jarenlang mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het ontplooien van hun talenten. Ga naar www.groenecoaching.nl als je meer wilt weten over persoonlijke begeleiding met een coach.

 

GroeneCoaching voor teams en organisaties

GroeneCoaching begeleidt ook succesvol  teams en organisaties. Nu we in economisch moeilijkere tijden verkeren, zijn vitaliteit en weerbaarheid essentieel. Onze actieve groepstrainingen vinden waar mogelijk plaats in de natuur. Door samen te werken aan motivaties, drijfveren, bewustwording en communicatie komt duurzame verandering op gang.

Bekijk de website www.groenecoachingvoorteams.nl als je meer wilt weten over teambegeleiding met een coach.

 

 

 

 

 

GroeneTeamuitjes

is onderdeel van

GroeneHartslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze waarden

Klanten en medewerkers staan bij ons op de eerste plaats. Op de korte- én lange termijn. GroeneHartslag werkt daarom volgens onderstaande kernwaarden:

 

  • Vertrouwen
  • Waarde toevoegen en onze kennis delen
  • Deskundigheid en pragmatisme in onze benadering
  • Betrouwbaarheid en professionaliteit
  • Continue ontplooiing door te leren en te vernieuwen
  • Jezelf kunnen zijn en blijven
  • Ondernemerschap en dynamische groei in de organisatie

Lees meer over GroeneHartslag